Hopp til hovedinnhold

Nicolai Møller
Nicolai Møller Bulder
Lead UX Designer

Har du noen spørsmål fra Nicolai Møller?

Logg inn for å stille spørsmål fra Nicolai Møller offentlig eller anonymt

Nicolai Møller

Burde kanskje ta flere med i Testflight igjen - skal høre med ios-guttene ;)

Nicolai Møller

Riktig, spørsmålet er bare om søjlerne burde brukes til budsjett modus fremfor genrelt. 

Underkategorier og flytt at kategori skal bli mulig 👍

Nicolai Møller
Gode tanker fra alle! mange av de samme jeg selv har vert opptatt av. Især det med søjlerne og bruke dem senere i en budsjett modus gir mere mening enn å sette dett opp i første versjon hvor... (Mer)
Nicolai Møller
Bare å hive seg på her @Christoffer Engström , @Roger Olsen , @Axel Holene  😃 (Mer)
Nicolai Møller

God ide! Vi kommer til å pushe litt mere i fremtiden. Der vil noen sikkert hoppe fra mens andre vil hjelpe oss videre med å utvikle de riktige features til Bulder Bank.

Nicolai Møller
Hei @Christoffer Engström  Gode poenger! Tekst og farger på beløp er noe vi kommer til å A/B teste, så i denne testversjon var der en god blanding av alt. Men tanken er å lage en "Så mye sp... (Mer)
Nicolai Møller
Hei @Arne Halvorsen  Ja lenken er lukket - men 1000 takk for dine kommentarer her - mye bra å tenke over der! 💰 Bulder Bank skal være bra en bra bruksbank og bra boliglån - så helt enig m... (Mer)
Forslag
Nicolai Møller

Den er notert og satt på backloggen 👍

Nicolai Møller
Takk for innspill - dessverre bare 2 ut av 37, der har vert inne på lenken, der har valgt å gi oss feedback. Vi håper der er flere med neste gang ellers må formen endres, så man først må sva... (Mer)
Nicolai Møller
Hei @Christoffer Engström  Hva er høy rente for deg på sparekonto? Å tilby lave boliglånsrente som Bulder henger ofte sammen med lave innskuddsrenter (for å være lønnsom) - derfor jeg er li... (Mer)
Laster...