Hopp til hovedinnhold

Markus Nordstrønen
Markus Nordstrønen Bulder
CTO

 

Har du noen spørsmål fra Markus Nordstrønen?

Logg inn for å stille spørsmål fra Markus Nordstrønen offentlig eller anonymt

Svar

Hei Espen!

Kan du i første omgang sende en epost med feilen din til kontakt@bulderbank.no3? Vi vil gjerne finne ut av hvordan du får 2-4 varslinger per transaksjon. :)

Så skal vi se på hvordan vi kan få på plass... (More)

Svar

Hei Erlend,

Våre apper bruker flere av Google Play Services, blant annet sikkerhetsfunksjoner - hvilket vi antar vil medføre en del utfordringer på nye Huawei telefoner.

Det korte svaret er derfor at vi ikke prioriterer App Gallery nå, og vi... (More)

Svar

Hei Axel,

Vi har dessverre ikke funksjonalitet for kvittering eller bekreftelse på fakturaer betalt gjennom Bulder. Men det er absolutt noe vi kan vurdere, hvordan tenker du en slik funksjon ville fungert best`?

Markus

Hei Asbjørn,

Det stemmer at SPV sin nettbank er sperret for rene Bulder kunder (de som ikke også er SPV kunder). Grunnen er ganske enkelt at det ble veldig mye krøll med kunder som logget seg inn og begynte å... (More)

Svar

Hei Even,

Det er en god idé. Det vil være nyttig når man får flere faste innbetalinger i måneden (jeg kan trenge dette selv også når jeg tenker meg om). Skal få det inn på boardet.

På sikt håper vi... (More)

Svar

Hei Øystein,

Er noe krøll med utsendelsen - og det har vært slik en stund. Jeg har et møte med leverandøren neste uke, så håper vi at vi får fikset det snarest. Jeg tror ikke det skal gi deg noen... (More)

Svar

Heldigvis ikke :)

Men vi er en måned forsinket! Om du har iOS så ligger den i review hos Apple nå, om du har Android så snakker vi neste uke.

Markus

Svar

Hei Jon Arild!

Det var jo veldig mystisk.

Kan du sende oss KID, kontonummer og navn på kraftleverandøren? Gjerne til kontakt@bulderbank.no27 så skal vi se på det pronto.

Kan det være at det er avtalegiro-detaljer du har? eller er det... (More)

Svar

Hei Axel,

Jeg synes det er en veldig god ide, og det er noe vi har tenkt mye på hvordan vi skal løse best mulig. Det hadde for eksempel vært gøy å tilby et roadmap der dere som kunder kan... (More)

Svar

Hei Karstein,

Vi har nok vært litt overoptimisisk for tiden det skulle ta å utvikle en del av disse tjenestene. Det justeres litt på hvordan vi viser hva som kommer i appen fremover, og så vil vi jobbe for å... (More)

Hei Morten!

For å gjøre en lang historie kort; vi startet en omskriving av grunnarkitekturen i iOS appen, sammen med en forbedring av bli-kunde rutinen i midten av November. Vi feilestimerte omfanget av denne oppgaven, og sammen med en del... (More)

Svar

Hei Eva,

Vi har ikke planer om Aksjesparekonto nå. Det er mulig vi vil se på det i forbindelse med sparing (i løpet av 2020).

Markus

Svar

Hei Stig,

Apple Pay er ikke planlagt akkurat nå. FitBit Pay og Garmin Pay støttes i dag og Google Pay vurderes.

Markus

Svar

Hei igjen Erik :)

Yes! Det vurderer vi sterkt, men antageligvis ikke før i begynnelsen av 2020. Akkurat nå så har vi 100% fokus på å fjerne friksjon for deg som kunde, og har en ganske klar plan på hva... (More)

Svar

Hei Erik,

For abonnementshåndtering har vi et samarbeid med noen utrolig flinke folk i et fintech-selskap som heter Subaio. De har spesialisert seg på å identifisere og håndtere abonnementer, og de har laget et system for å si opp abonnementer... (More)

Faktura/efaktura er støttet i appene allerede. Avtalegiro jobber vi med og håper å ha den på plass om ikke så lenge.

Svar

Innsyn og deling av konto står på høyt roadmapet, og vi har planer om å implementere det før jul. Flere kort mener jeg er mulig, men det må løses av en kunderådgiver enn så lenge. Send en mail til kontakt@bulderbank.no43... (More)

Svar

Hei Ole Tommy,

Ja! Det er utrolig mye spennende som kommer utover høsten. 

Akkurat nå er det fullt fokus på første leveranse til hele Norge. Den kommer til å inneholde mye av det man forventer av en bank (regningsbetaling, fakturascan,... (More)

Svar

Bulder Bank bygger allerede på et Open Banking API, men jeg kan ikke love når det blir tilgjengelig for tredjeparter/kunder. Det som kanskje også er interessant er at vi har planer om å støtte IFTTT for enkelte operasjoner, det ønsker... (More)