Hopp til hovedinnhold
Spørsmål

Dere har endel funksjonere som "kommer senere" i appen deres. Ser at mange spør om når ulik funksjonalitet kommer. Har dere et roadmap/fremdrfitsplan som dere kan dele?

Hvor er jeg?

I Bulder Bank community du kan stille og svare på spørsmål og dele din erfaring med andre!

Hei Ole Tommy,

Ja! Det er utrolig mye spennende som kommer utover høsten. 

Akkurat nå er det fullt fokus på første leveranse til hele Norge. Den kommer til å inneholde mye av det man forventer av en bank (regningsbetaling, fakturascan, kontooversikt, egenvalgt PIN, chat og slikt), men også noen funksjoner som redefinerer hvordan man tenker bank. 

Den tøffeste funksjonen er første utgave av oversikten over økonomien din frem i tid. Som en del av denne fremtidsoversikten har vi inkludert en skikkelig kul funksjon (levert av Subaio) som identifiserer abonnementene du har knyttet til dine kontoer og kort i Bulder (og gir deg mulighet til å si dem opp – direkte fra appen!) – denne gleder vi oss veldig til å vise dere!

For andre vil det mest spennende produktet være boliglånet vårt. Der er vi blant de soleklart billigste i Norge, og som første bank i Norge (verden?) regulerer vi automatisk renten ned som følge av nedbetaling eller verdistigning på eiendommen.

Men, vi slutter ikke der, etter første leveranse kommer vi til å release hyppige oppdateringer (ca. hver 14. dag), både med kontinuerlige forbedringer og ny funksjonalitet.

 

Før jul er målet å kunne levere:

  • Kredittkort
  • Disposisjonsrett – gi og få tilgang til partneren sine kontoer.
  • Kategorisering av dine betalinger (starten på full økonomisk innsikt) – hvor mye bruker du egentlig på mat eller nye elektroniske dingser?
  • Flere typer pushvarsler.
  • Kortdetaljer i appen (da slipper du reise deg fra sofaen for å finne kortet når du handler på nett!)
  • Kanskje enda en spennende Fintech-integrasjon? (vi har store planer her som vi kommer til å dele etterhvert)

Vi lytter hele tiden til hva brukerne våre ønsker, og prioriteringene våre kan endre seg fortløpende basert på tilbakemeldinger fra dere.