Hei, besteste banken!

Blir det mulig slette AvtaleGiro forslag i Android appen? Det er et sånt plagsomt ulest-badge med 5 avtaler den vil jeg skal opprette men jeg har ikke tenkt å opprette de. I andre apper kan slike slettes.

Det hadde også vært super nice å kunne se betalingene for AvtaleGiro og eFaktura avtaler for å finne gamle og utdaterte avtaler som kan slettes. Jeg har diverse avtaler liggende, flere fra samme selskap, og jeg er usikker på hvilke jeg kan slette da jeg bare har avtalenavnet å gå på. Avtalene mine oppleves derfor rotete og jeg tør ikke foreta meg noe.

Andre "quality of life" vinklinger på den problemstillingen: 

  • Et felt ala "siste betaling til Telenor var den XX på kr XX"
  • En rød-oransje-grønn indikator eller noe annet smart for hver avtale med hvor lenge siden det har vært aktivitet på den/hvor sannsynlig det er at den er dau.
    • Push for å spørre om "sannsynligvis døde" avtaler skal slettes automagisk hvis jeg svarer Ja i pushmeldingen.

Heier på dere,

Eirik