Den siste tiden har vi ønsket mange nye kunder velkommen i Bulder Bank. Mange kunder kommer fra andre banker, hvor man som bruker løser sine bankoppgaver på én måte. I Bulder gjør vi tingene på vår måte som lar kundene være et skritt foran. Samtidig får vi mange kvalifiserte ønsker om nye funksjoner - derfor deler vi det vi jobber med om dagen. Har du Labs aktivert har du sikkert allerede sett den, ellers får du den snart. Om du vil aktivere Labs, trykk her.

Ny "status-skjerm" i appen

Vi får mange tilbakemeldinger på at “Status”-siden er et fantastisk verktøy for å se fremtidige penger som går inn og utt av kontoen. Men mange synes den gir for lite verdi om man bruker appen i begrenset omfang og kanskje ikke har flyttet hele kundeforholdet til oss (ennå 🤞). Derfor gjør vi statussiden til enkle widgets viser de viktigste tingene i ditt økonomiske liv. Senere vil du kunne redigere hvilke widgets som vises og i din ønskede rekkefølge.

Ny
Ny Hjem i appen

 

Historikk ⏪, Fremover ⏩

Den nåværende Status blir til fremover. Da kan klikke deg inn på kontoene dine og se Historikk, altså pengene du har brukt. Her får du mulighet for å se din pengebruk, automatisk sortert i kategorier. Fremover er som en forfallsmappe på speed. Våre smarte algoritmer gjenkjenner abonnement og andre tilbakevendende betalinger. Dette gir deg mulighet til å endre din økonomiske fremtid før det skjer. Denne ultimate Bulder-opplevelsen får du når du bruker Bulder-kortet og -kontoen.

Ny kontoview med
Ny kontoview med Historikk og Fremover

 

Kontoer og sparemål

På våres Roadmap ser vi mange har ønsket en mulighet for å handle fond i Bulder Bank. Her jobbet vi med innspurten, hvor du får mulighet for å velge ferdige pakker av fond og velge fra våres fondsliste. Du vil og nemt kunne flytte fond fra annen utbyder til oss. Dette sikter vi etter å få ut tidlig på høsten. Du kan melde deg på listen og få beskjed så snart vi er klar.

Del kontoer med din partner
Del kontoer med din partner

 

Fond

På våres Roadmap ser vi mange har ønsket å ha mulighet for å handle fond i Bulder Bank. Her jobber vi med innspurten, hvor du får mulighet for å velge ferdige pakker av fond og velge fra våres liste. Du vil og nemt kunne flytte fond fra annen utbyder til oss.

Spar fast i fondspakker eller enkeltfond
Spar fast i fondspakker eller enkeltfond

 

Hvordan kan du bidra?

Gi oss gjerne tilbakemeldinger vi kan jobbe videre med. Gå i appen til Min Bulder -> Gi oss feedback. Du kan og aktivere Bulder Labs på iOS telefoner og få nye ting før andre - Gå til Min Bulder -> Innstillinger -> Bulder Labs
 

Vi bygger Bulder med deg, for deg!